STRIPPENKAART CLUKS TRAINING

 Lekker buiten sporten dat is fijn. Lichaamsbeweging en een gezond leefpatroon is erg belangrijk. Maak daarom gebruik van de  HENRIETTE H.  STRIPPENKAART. Met een groep van maximaal 8 à 10 personen onder begeleiding werken aan coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid. Trainen op alle bewegingseigenschappen, zo train je afwisselend, veelzijdig en het is gezellig. Geniet van de voordelen van trainen met begeleiding zoals het juist uitvoeren van de oefeningen, gemotiveerd worden en de sociale contacten. Trainingen zijn zowel voor beginners als gevorderde sporters.

  • Een strippenkaart voor 10 trainingen kost 50 euro
  • Een strippenkaart voor 5  trainingen kost 30 euro.
  • We trainen op dinsdagavond om 19.00 uur in Zuidwolde  en op zaterdagochtend om 9.45 uur in Spaarbankbos Hoogeveen. (wijzigingen voorbehouden)
  • Voor de strippenkaarthouders is er een groepsapp waarin de training wordt aangekondigd met tijd en locatie en via deze app meld je aan voor een training.
  • De strippenkaart is persoonsgebonden en is 12 of 6 weken geldig.

 

  • Aanmelden voor een strippenkaart kan via info@henrietteh.nl of via tel. nr. 0613537301

Na aanmelden ontvang je een nota voor de strippenkaart na keuze. Als de betaling is voldaan wordt er een strippenkaart voor je aangemaakt. Je kunt je dan per training aanmelden naar keuze op locatie en tijdstip. Indeling gaat op volgorde van opgave. Na elke genoten training ontvang je een mail met daarin de afgeschreven training en hoeveel je er tegoed hebt.