6 Weeks Winterfit Challenge

  Stralend, fit en sterk de winter door

                   

     Een combinatie van voeding, training/ beweging en coaching.

Door je kennis te vergroten hoe jij met voeding en training/beweging gezond de winter door komt.

  • Leerzaam, motiverend en op een manier die je kunt volhouden.
  • Een persoonlijk voedingsadvies met inzicht in jouw voedingsbehoefte.
  • Met wekelijks tips en tops over diverse onderwerpen.
  • Wekelijks 2x personal group training in de buitenlucht met uitdagende trainingen onder professionele begeleiding.

  6 Weeks Winterfit Challenge

  De winter komt eraan en dit is een goed moment om aan de slag te gaan met onze gezondheid. Hoe is het gesteld met ons gewicht, eetgewoontes, beweging, slaap, stress, en sociale contacten na een jaar van corona pandemie?

   

  Natuurlijk wil je deze winter lekker in je vel zitten en je fit en sterk voelen. Heb je een streefgewicht in gedachten, wil je (weer) in je sportritme komen, meer leren over voeding om jouw doelen te bereiken? Dat gaan we samen doen. Met wekelijks gezonde recepten , personal group training  en tevens ondersteuning, tips en motivatie. 

   

  Zo zijn er al vele klanten geholpen naar een gezondere leefstijl, slanker, fitter, krachttoename en meer conditie. Afhankelijk van jou wensen betreffende gewicht, conditie opbouwen, gezondere leefstijl maken we een plan. Wekelijks hebben we contact om je progressie te bespreken, je krijgt tips en tops om mee aan de slag te gaan. Er wordt gecheckt of je 2x per week komt trainen jij hoeft het alleen maar te doen. Daarnaast hebben we 2 meetmomenten. . Zo kunnen we je vooruitgang meetbaar maken zodat je op koers blijft voor jou doel.

   

  Hoe werkt het?

  De 6 Weeks Winterfit Challenge  kan starten op ieder moment. Je krijgt een mail met daarin een intakeformulier en een voedingsdagboek die je mag invullen en terug sturen. Vervolgens maken we 2 afspraken, 1 voor de intake en startmeting en 1 voor de evaluatie en eindmeting. Vervolgens ga ik voor jou aan de slag om een voedingsadvies voor jou op te stellen en tevens een trainingsprogramma. Samen kijken we naar je doelstelling en hoe we dit gaan invullen. Samen gaan we aan de slag voor een gezondere levensstijl d.m.v. voeding, training en beweging.

   

   

  zes weken lang

  •  Persoonlijk voedingsadvies. Met de juiste balans tussen koolhydraten, vetten, eiwitten, vitamines en mineralen.
  • 2 x gesprek met meetmomenten om je vooruitgang te meten.
  • Wekelijks aanvullende informatie over invloed van - slapen, - stress/ontspanning, -hormonen,- suiker....
  • Uiteten tips, tips voor moeilijke momenten en nog veel meer…
  • Wekelijks 2x personal group training met een programma dat specifiek op jouw doelstelling is gericht en op jouw niveau is afgestemd.
  • Wekelijks tips voor bewegen, motivatie en vol houden.
  • Leerzaam, motiverend, maar bovenal integer aan de slag met duurzame gedragsverandering. Coaching gericht op het omgaan met persoonlijke valkuilen en andere mogelijke obstakels, zodat een gezonde(re) leefstijl wordt volgehouden.


  Voor wie is deze 6 Weeks Winter Challenge 

  Je weet dat je gewicht is toegenomen, je bent meer en/of ongezonder gaan eten en je bent minder gaan bewegen. Je weet dat je voedingspatroon te wensen over laat en je wil je graag fitter voelen en meer energie.

  Een gezond gewicht , strakker worden en fitter voelen hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn.

  Heb je er wat voor over? Het zal even tijd kosten om andere eetgewoontes aan te wennen en je zult tijd moeten maken om te sporten. Stap uit je comfort zone en werk aan nieuwe gezonde gewoontes. Zoek je antwoord op de vraag hoe en kun je daarbij een goede ondersteuning en motivatie gebruiken dan is deze 6 Weeks Winterfit Challenge iets voor jou.

  Kies je voor je streefgewicht, om fitter te worden of heb je een sportief doel voor ogen.

  Deze 6 Weeks Winterfit Challenge zal je op weg helpen en na deze 6 weken heb je zoveel informatie dat je de juist tools hebt om dit voort te zetten

   

  .Wat zeggen klanten

   

  Hoi Henriette,

  Hartelijk dank voor je adviezen afgelopen tijd.

  Ik vond dat je heel duidelijk structuur in mijn eetpatroon wist te krijgen en je tussentijdse support d.m.v. af en toe een appje werkte ook motiverend.

  In het verleden heb ik wel ’s een dieet gevolgd, maar meestal betekende dit dat je allerlei dingen NIET mocht. Jij weet het idee te geven dat gezond eten en leven geen kwelling hoeft te zijn en dat je ook af en toe minder gezonde dingen kunt nemen.

  Ik ga ervan uit dat ik op deze voet verder kan en ik hoop dat jij nog veel mensen kunt inspireren om ook een fijnere levensstijl te creëren.

  Ik heb verder geen directe tips of aanvullingen voor je; ik denk dat je t op deze manier prima doet.

  Heel veel succes.

  Groeten Astrid

   

  Wie ben ik

  Mijn naam is Henriëtte Hooge en ik ben erkend Gewichtsconsulent en Personal trainer. Als specialisatie sportvoeding en fitnesstrainer oncologie. Tevens sportinstructeur en trainer groepslessen. Vanuit persoonlijke interesse ben ik altijd al bezig geweest met sport, beweging, gezondheid en voeding. Sporten in de buitenlucht heeft mijn passie, het is fris, uitdagend en ontspannend. Sporten buiten laad de accu weer op en maakt je hoofd leeg. Ik ben ook altijd veel bezig geweest met voeding, ik was ook altijd te zwaar en moest daar steeds wat aan doen. Weet dus door ervaring heel goed hoe hoog de drempel kan zijn om advies te vragen over voeding en gewicht.

  Mijn ervaring is echter wel als je stap voor stap je gewoontes kunt veranderen dan worden dit je nieuwe gewoontes die je ook op de lange termijn volhouden.

   

  Jouw Investering

  De 6 weeks Winterfit Challenge kan ik aanbieden voor slechtst 99 euro 

   

  Waar wacht je nog op?  Meld je nu aan en stuur een berichtje naar info@henrietteh.nl of bel 0613537301