Een nieuw jaar is voor veel mensen het moment van goede voornemens, plannen maken of nieuwe doelen stellen. Wil je gezonder eten, blijven bewegen, beginnen met sporten, gewoontes veranderen zoals afvallen, fitter voelen, meer kracht en uithoudingsvermogen? Dan is Cluks training met een gratis voedingscheck echt iets voor jou.  CLUKS training: coördinatie, lenigheid , uithoudingsvermogen, kracht en snelheid. De 5 motorische eigenschappen voor de conditie. Trainen op alle bewegingseigenschappen, zo train je afwisselend, veelzijdig en het is gezellig. Geniet van de voordelen van trainen met begeleiding zoals het juist uitvoeren van de oefeningen, gemotiveerd worden en de sociale contacten. Trainingen zijn zowel voor beginners als gevorderde sporters. Dit samen met een gratis voedingscheck in 1 voordeelvoucher.

DE VOORDEELVOUCHER MET STRIPPENKAART VOOR 5 LESSEN EN

EEN GRATIS VOEDINGSCHECK KUN JE BESTELLEN voor € 30,-  

CLUKS TRAINING

Werken aan coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid. Trainen op alle bewegingseigenschappen, zo train je afwisselend, veelzijdig en het is gezellig. Geniet van de voordelen van trainen met begeleiding zoals het juist uitvoeren van de oefeningen, gemotiveerd worden en de sociale contacten. Trainingen zijn zowel voor beginners als gevorderde sporters.

De strippenkaart is 3 maand geldig en dit gaat in vanaf de eerste les

STRIPPENKAART 5 LESSEN 

STRIPPENKAART 5 LESSEN 30,-

LES 1 Datum:

LES 2 Datum:

LES 3 Datum:

LES 4 Datum:

LES 5 Datum:

 

 

SPORT EN VOEDING

Sporten is een activiteit die door velen wordt ondernomen. Of het nu gaat om een wandeling, trainen voor een marathon, beoefenen van een teamsport of krachttraining in de sportschool: sporten is goed voor het lichaam. Bewegen kan bijdragen aan conditieverbetering, spiergroei en gewichtsverlies. Gezonde voeding helpt hierbij: deze voorziet ons lichaam van alle benodigde voedingsstoffen en energie.

Voeding hebben we nodig om prestaties te kunnen leveren. Sterker nog: juiste voeding kan het verschil maken tussen winst en verlies. Sportprestaties kunnen aanzienlijk verbeterd worden door het nuttigen van de juiste producten, de juiste dosering op de juiste tijdstippen

GRATIS VOEDINGSCHECK t.w.v.

                  € 17,50

Wil je graag weten hoe het met jouw voedingspatroon gesteld is? Is er een goede balans tussen inspanning en voeding? Eet je genoeg, teveel of juist te weinig? Een voedingscheck is een eenmalig consult van 20 min. of advies online waarbij ik aan de hand van een door jou ingevuld voedingsdagboek jouw eetpatroon in kaart breng. En aan de hand daarvan advies geef. Het kan zijn dat je het goed doet, of dat er punten zijn voor verandering. Met een aantal handige tips en ruimte voor jouw vragen.

 

Voordeelvoucher

€ 30,00
GRATIS verzending

Voordeelvoucher

€ 30,00
GRATIS verzending

Productomschrijving:

  • STRIPPENKAART 5 LESSEN € 30,- (De strippenkaart is 3 maand geldig en dit gaat in vanaf de eerste les)
  • GRATIS VOEDINGSCHECK t.w.v. € 17,50

 

De voordeelvoucher wordt verzonden in een envelop.