SWIM BIKE RUN

 WANNEER?

 Op vrijdagavond 20 en 27 mei en vrijdagavond 3 juni

 

 MAAR WAT HOUD DAT PRECIES IN?

Een clinic waarbij je drie verschillende sporten beoefent, en je al je spiergroepen en je geest uitdaagt. De afstand en tempo van je SWIM BIKE RUN bepaalt hoe groot deze uitdaging zal zijn. En de doelen die je jezelf stelt, bepalen wat deze ervaring je brengt.

 

VOOR WIE?

De clinic is bedoelt voor iedereen die wil kennis maken met deze tak van duursport. Voor iedereen die deze 3 sporten achtereen wel eens laagdrempelig wil beleven. Voor iedereen die er wel eens over denkt om mee te doen aan een swim bike run maar daar eerst wat meer van wil weten. We werken in 3 clinic avonden toe naar de afstand van de mini SWIM BIKE RUN 100-250 meter zwemmen, 5-10 km fietsen en 1,25 -2, 5km hardlopen.

 

DRIE SPORTEN OP EEN RIJ

Een SWIM BIKE RUN is gemaakt voor mensen die van een uitdaging houden en nieuwgierig naar beleving van nieuwe dingen.  Het is een combinatieduursport waarbij zwemmen, fietsen en hardlopen achtereenvolgend afgewisseld worden.

Zwemmen , fietsen, hardlopen in jouw eigen tempo het hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn en laat je vooral niet afschrikken door de complexiteit van 3 sporten. Er is een trainer die je coacht op alle 3 onderdelen en rekening houdend met de ervaring en belastbaarheid van de deelnemers. We bouwen het rustig op en het tempo is laag. Het is puur om de beleving te ervaren en kennis op te doen.

Voor deze clinic heb je geen speciale materialen nodig die je extra moet aanschaffen, zwemkleding, een fiets ( elke fiets is oké) en hardloopkleding en schoenen.

Als je de smaak echt te pakken krijgt, en het SWIM BIKE RUN gevoel smaakt naar meer kun je eventueel langere SWIM BIKE RUN afstanden gaan doen. Daarvoor kunnen we speciaal voor jou een schema maken dat omvat de trainingen: zwemmen, fietsen, hardlopen alsmede krachttraining en voedingsbegeleiding. Je kunt dan altijd nog de nodige materialen aanschaffen.

                                                                                                                                   

WAAR?

 We starten bij paviljoen Nijstad, Koedijk 8 Hoogeveen

 

KOSTEN EN OPGAVE

Deelname kost € 10,00 per keer.  Inclusief een warme kop thee/koffie

Het aantal deelnemers is minimaal 5 en maximaal 15

Opgave via tel: 0629418010 Johan Carsouw of  0613537301 Henriëtte Hooge

Of stuur een mail naar:  carsoni1961@gmail.com of  henriettehooge@gmail.com