TRAILRUNNING TRAINING

TRAILRUNNING WAT EN HOE

Trailrunning is hardlopen door de natuur, over smalle kronkelpaadjes, door het mulle zand, springend over de boomstronken, klimmend een heuvel op of lekker door de plassen. Trailrunning is zo afwisselend, veelzijdig, uitdagend en vooral heel leuk om te doen.

Bij Trailrunning gaat het minder om snelheid, je loopt op je gevoel, de beleving van het lopen in de natuur staat voorop.

Trailrunning kan overal en elke afstand. Loop je een rondje van 5 km door het bos, loop je eigenlijk al een trailrun.

Tijdens een trailrun loop je op verschillende soorten ondergrond en dat kost meer moeite dan lopen op het asfalt. Maar hiermee kun je je balans, coördinatie en uithoudingsvermogen goed verbeteren.  Het vraagt veel van je beenspieren, dus krachttraining hierbij is een goede aanvulling.

Trailrunning training is heel afwisselend, lopen op trappen, heuvels, viaducten, mountainbike paadjes, zandverstuivingen etc. , lekker creatief trainen met speelse elementen.

Eens proberen? Je mag altijd een gratis proefles volgen.

De trainingen zijn: op de dinsdagavond om 20.00 uur in Zuidwolde en elke zaterdagochtend om 10.45 uur in Spaarbankbos Hoogeveen.(wijzigingen voorbehouden)

Voor de strippenkaarthouders is er een groepsapp. waarin elke training wordt aangekondigd met tijd en locatie.

Je kunt kiezen voor 5 of 10 trainingen en hiervoor kun je een strippenkaart aanschaffen.

Heb je al een strippenkaart voor de CLUKS training kun je deze ook voor de TRAILRUNNINING TRAINING gebruiken.

  • 5 trainingen 30 euro
  • 10 trainingen 50 euro

Voor alle trainingen geld dat we ons houden aan de richtlijnen van het RIVM . ( zo nodig zijn de trainingen online) 

  • Aanmelden voor een strippenkaart kan via info@henrietteh.nl of via tel. nr. 0613537301

Na aanmelden ontvang je een nota voor de strippenkaart na keuze. Als de betaling is voldaan wordt er een strippenkaart voor je aangemaakt. Je kunt je dan per training aanmelden naar keuze op locatie en tijdstip. Indeling gaat op volgorde van opgave. Na elke genoten training ontvang je een mail met daarin de afgeschreven training en hoeveel je er tegoed hebt.