WIL JE GEBRUIK MAKEN VAN MIJN NIEUWJAAR ACTIE?

In 2021 de start maken en samen met mij aan de slag naar een nieuwe leefstijl met persoonlijk voeding plan? Of juist een EENMALIGE VOEDINGSCHECK ?

EEN GOED ADVIES OVER JOUW EET-LEEFPATROON

Hoe gezond zijn de keuzes die je maakt? Ben je te zwaar of juist te licht? Wil je meer energie? Betere sportprestaties leveren? Weet je welke voeding je nodig hebt om je goed te voelen en gezond te blijven? Wil je geen compleet voedingsprogramma maar zelfstandig met voeding aan de slag? Dan is een EENMALIGE VOEDINGSCHECK echt iets voor jou.

Je krijgt van mij een korte vragenlijst en een voedingsdagboek per mail waarop je (eerlijk )invult wat je eet. Aan de hand van je antwoorden en voedingsdagboek krijg je van mij tips en handvatten om goede keuzes te maken wat bij je past, waarbij je geniet van wat je eet en of je de voedingsstoffen binnenkrijgt die noodzakelijk zijn voor je lichaam. Dit kan via mail, telefoon of een bezoek aan de praktijk in Zuidwolde. (consult 20 minuten)

MET EEN EENMALIGE VOEDINGSCHECK KRIJG JE:

  • Een voedingsdagboek per mail
  • Inzicht in wat je eet
  • Een persoonlijke check van je huidige voeding
  • Tips en tops voor gezonde keuzes
  • Adviezen voor jouw persoonlijke voedingsbehoefte
  • TIJDELIJKE BONUS: Een receptenagenda 2021 met gezonde en lekkere recepten t.w.v. € 19,50 (is inclusief verzending)

VRAAG DE VOEDINGSCHECK NU AAN

Ik bied je een  voedingsplan op een manier die is vol te houden. Vraag nu de voedingscheck aan en begin nu. Je zit na deze eenmalige voedingscheck nergens aan vast. Mocht je wel interesse hebben in een persoonlijk voeding plan voor langere begeleiding dan kan dit uiteraard ook.

Om jou te adviseren, motiveren en enthousiasmeren biedt ik deze voedingscheck eenmalig aan voor slechts € 30,00 dit is inclusief receptenagenda 2021 met 52 recepten. Mag ik je helpen? Bel: 0613537301 of mail henriettehooge@gmail.com