Animal Moves 

Animal Moves behoren tot de functionele oefeningen. Bij de dieroefeningen met je eigen lichaamsgewicht train je in de eerste plaats je kracht. Hierdoor worden de spieren sterker, maar werken ze ook beter samen.

Vroeg of laat zal dit resulteren in een meer rechtopstaande houding en een beter algemeen lichaamsbeeld. Bovendien versterk je je mobiliteit. Over het algemeen bevorderen Animal Moves ook coördinatie, fitheid en bewegingscreativiteit om nog beter te kunnen presteren in de sport.

Met deze full-body workout zonder apparatuur word je ontzettend fit.

Wat zijn Animal Moves?

Dit zijn lichaamsgewichtoefeningen die bewegingssequenties uit de dierenwereld kopiëren. We laten je kennismaken met de belangrijkste en leggen uit waarom dieren dit doen – en hoe jij er profijt van hebt. 

 

Nu kun je er misschien om lachen en vind je het raar, maar als je de training eenmaal zelf hebt geprobeerd, zul je merken hoe effectief het is. Dus kom op en daag je zelf uit om te onderzoeken wat deze oefeningen doen met jouw algehele fysieke fitheid.

 

Probeer de Animal Movement Workout GRATIS onder leiding van Johan Carsouw

Wanneer: Zaterdag 8 juni om 11 uur

Waar: Hoofdstraat 178 bij HENRIETTE H.

Hoe en wat: We starten met een rustige wandeling om op te warmen en krijg je uitleg. Daarna gaan we lekker op het gras aan de slag met oefeningen. Laagdrempelig kennismaken met deze manier van trainen. Koffie/thee en iets lekkers na afloop.

Opgave: Johan 0629418010  of Henriëtte 0613537301